En tur på stan och chokladgrubblerier

Kunde inte hålla mig inne hela dagen idag. Var bara tvungen att komma ut i luften lite då lägenheten känns som en liten isoleringscell efter två dygn instängd... Vill ju bli frisk!!! Det blev en snabb tur ner till stan med buss där pastabuffé åts på "Pasta Prego" (faktiskt helt ok trots att deras kyckling/köttfärs/fransyskesåser innehåller på sin höjd 1,72% kött).

På väg hem från nyss nämnda ställe så inhandlades lite läskeblask på Hemköp i Nordstan. Där upptäckte jag följande "alla hjärtans dag-erbjudande" :




225 gram Geisha-choklad (mmm) i en liten pappkartong för 75 kronor (ca 333 kr/kilo). Så sött, så gott, så kärleksfullt!

Dock fruktansvärt omotiverat då man om man vänder sig 180 grader upptäcker följande :



Geisha på lösvikt för 79 kronor per kilo. Alltså i princip lika mycket som dom 225 gram i pappask man blivit erbjuden 3 sekunder tidigare...


Känner mig som en äkta Sverker Olofsson när jag konstaterar att man kan bli fyra gånger så tjock utan att bli fattig bara man vänder på sig lite...




Kommentarer
Postat av: Hanna Josefine

Det är marknadsförarnas älskade förpacknings-förtrollning!



Ja gillade Milk faktiskt.. såg den på parkbio i Köpenhamn i somras och det var en man där som pratade lite innan filmen som var den verkliga kampanjledaren (tror ja det var, lillkillen me lockigt hår å glasögon i filmen). Det gav lite extra kvalitet till den!



Alltid bäst att se filmer helt utan förväntningar.. då kan man bara bli positivt överraskad!

2010-02-03 @ 23:52:25
URL: http://hannajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0