Peter Jöback...och hans Oskar

Satt precis och såg en bild Peter Jöback och hans nyblivne make Oskar...Ett lyckligt par av allt att döma, men jag kan ju bara inte låta bli att undra...Vad i hellsicke är det Oskar har ovanpå sitt huvud??
För det kan väl inte röra sig om hår??

Mina tankar nu går åt att det måste vara något form av solskydd.

Någon som vet??

Jaha, vad ska man äta till middag idag då??

img_2007 (MMS)

Jaha, vad ska man äta till middag idag då??


Få se, hur var det nu??

...vem är vem??Mats Alm special-edition


Ungefär såhär...

img_2005 (MMS)

...ser det ut när man sitter på fel buss... Toppen!


Jag har inget emot indianer...

img_2004 (MMS)

...men skulle jag få instifta en lag, EN ENDA lag...då skulle det bli att förbjuda indianmusik på allmän plats. Herrejävlar, lyssnar hellre på testbildstut än denna tortyr!


Nämen usch!

img_5249 (MMS)

Idag tycker vi synd om det stackars gamla paret som efter 316 år ihop måste flytta isär! Vi ser på bilden hur spontant förkrossad mannen är över detta, och hur den dementa kvinnan ej kan förstå varför den okända unga mannen ska knäppa kort på henne!!!


Oj vilken suddig och intetsägande bild...

img_1050 (MMS)

...kanske du tänker! Men jag åker som bekant tåg och har efter att ha skådat denna dam kämpa på en timmas tid att få igång sin dator, se henne spela MS-RÖJ i FEM minuter för att sedan packa ner sin dator igen, bestämt mig för att ge henne en liten plats i "Le Blog Tragique". Utnämner härmed fru Översolbränna till IT-Tant of the month!


Äckligt på tåg!

img_1048 (MMS)

Åker tåg och har precis hittat den hitills mest säljande orsaken till att inte vilja bli blind... En "spola-skylt" i blindskrift. Skulle nog kunna sälj den lilla skylten till mikrobiologen på Sahlgrenska för en bra slant. Lär nog gå att hitta alla världens bakterier och virus där vid forskning. Ja, kanske tillochmed The Ark som blir allt mindre...


Grattis Daniel "Papa Dee" Wahlgren!

img_1047 (MMS)

Ännu en i raden som lyckats att 1. Misshandla sin fru/sambo inför ett flertal oberoende vittnen men ändå bli frikänd. 2. Lyckats få skadestånd av staten på femsiffriga belopp. Bara i Sverige!? Ska bli spännande att se hur mycket Thomas di Leva får?


Stolar i trendig möbelbutik...

img_1040 (MMS)

...och tro det eller ej, jag har en del i dessa stolar! Nej, jag har inte stått rumpmodell utan det är min hudfärg man har använt när man designat stolarna!!


Dagens barnleksaksfynd...

img_1037 (MMS)

Dagens barnleksaksfynd...Barbapapa-handcufs!!


Aftonbladet-samandrag 20/7

Här följer ett litet sammandrag om vad som stått att läsa i aftonbladet denna dag, för er som har haft vett nog att göra viktiga saker. Headline var :
Tragiskt såklart, men jag säger som min gamla granne sa en gång till mig.

Hellre leva ihop med 191 katter än med...

Sen är det väldigt synd om Anders Lundin. Man vet att det är synd om en kändis när kvällstidningarna tar fram den där "jag är alldeles förkrossad-bilden" som finns i någon liten gömma på redaktionerna. Det verkar konstigt nog finnas en sådan bild (förutom när det gäller Anna Book, på hemme finns det minst sjutusentrehundratolv stycke) på varenda kändis i klass B till E här i landet... (lovar att redovisa detta i ett senare blogginlägg). Detta har iaf hänt :
Måns Zelmerlöv har blivit erbjuden att ta över Allsång på skansen och Anders Lundin är förkrossad såklart. Detta var ju hans chans att få sjunga sina egna barnvisor inför andra än sina egna barn. Anders ska dock vara glad att han är olyckligt ovetande om vilka som tillfrågats innan Måns, men tackat nej (alternativt ej svarat) ;


 


Östermalm 21.59

img_6807 (MMS)

I Göteborg natthänger kidsen på Hjalmar brantingplatsens offentliga toaletter. Här på Östermalm hänger dom...i SE-Bankens skyltfönster. Kan inte bestämma mig för vad som är mest tragiskt!!


Den som ändå vore tysk!

img_1019 (MMS)

Är helt säker på att konduktören sa att det finns en TYSK avdelning på tåget. Bra initiativ av SJ även om jag inser att det återigen är min hörsel som spelar mig ett spratt.  Just ja, det där med semester kan vi glömma. Mobilblogg funkar ju finfint!!


Semester...

... från bloggen i dagarna tre.


Tills dess :Naughty Pingu!!

Man häpnas över vilken marknad dom gamla barnfavvisarna hamnat på... Hittade följande i en hemlig butik på stan :


Pingu, erektionsring i plysch


Kotte, jättemjukisdjur/atrapp i mjukt matrial
Tummen...bilden säger allt!!!


Göteborg 100720

En liveuppdatering om hur det såg ut i Göteborg idag :Brunnsparken 13.30
Kö till offentlig toalett 14.23


Paddanbåtarna 16.50
Hemköp Nordstans urplockade hyllor 18.12
Min buss, alla dygnets timmar!!


Ja alldeles riktigt!! Det är Gothia Cup som sparkat igång i vår lilla stad. Antalet unga fotbollslirare som befinner sig i denna stad har passerat en siffra man sedan innan inte känner till. Att ta sig fram i denna stad just nu kräver en överlevnadsinstinkt a´la Göran Kropp (tills han dog då), och ett tålamod i klassen "lobotomerad".

Fram tills idag har man trott att vår värld består av cirka 5,6 miljarder invånare, men redan i morse så visade det sig att bara i Gbg fanns fram tills dess över 7 miljarder fotbollsbarn.

Siktar på att överleva i år igen... Hjälp!


Dagens Accessoar

...måste ju bli :


Finansministerglasögon :

Fördel:

*
Alltid lika otrendiga
* Passar bra till både flint och omotiverat långt hår
* Täcker nästan hela ögat
* Tar bort fokus från det som sägs av bäraren

Nackdel:

* Kan bara bäras av finansministrar och det är ju ganska få
* Slutade att tilverkas i början av 90-talet
* Förbättrar synen för bäraren, men försämrar synen för betraktaren.


Sven Otto Littorin

I princip alla bloggar har ju tagit upp Littorin-affären, så jag måste ju götra det jag med, även om det i dagsläget känns så in i h-e inaktuellt. Men men, min åsikt är denna :

Jag tror att köpa-sex-affären bara var en mörkningsmanöver för hans avgång från stadsrådsposten.
den verkliga anledningen måste ha vart ...

 


...det fullkomligen fasansfulla skägget!


Jag tror att partistyrelsen under en tid försökt förmå Littorin att göra det enda rätta, att raka bort detta försök till skägg. När man slutligen inte lyckats så har man kommit fram till att en "köpa-sex-skandal" är det mest skonsamma sättet att mörka denna hårbeklädnad från yttre rymden, som skäl för hans avgång!

Bye bye Littorin, eller var det Latrin han hette???


Förlåt!!

Nu har jag hållit mig borta från bloggen så pass länge att det bara inte går längre!! Jag skall härmed skärpa till mig...


RSS 2.0