Världens äckligaste ord 2

Gör ett nytt försök att ge världens äckligaste ord en ärlig chans...

Testar nu att få in den i ett sött sammahang!!

Kan funka!!





Funkar...inte!!!

Kommentarer
Postat av: Kringlan

Hej Kvartsdansk. Jag tycker du är rolig.

2010-04-02 @ 08:15:52
URL: http://www.riketssal.se
Postat av: Linda

Jag tycker dock att du blåser upp det här med ordet flytning lite väl.. Varför tycker du att det är så äckligt när det inte ens är något som det manliga könet så att säga har att göra med...?



Jag tycker förövrigt att kroppsliga funktioner inte är så äckliga i sig så det kanske har med det att göra, vad man associerar ordet med liksom... Har du en traumatiskt flytningsupplevelse?



/L

2010-04-02 @ 18:03:15
URL: http://isbla.blogspot.com
Postat av: Martin

Kringlan...tack! Nästan som att få beröm av Michelangelo angående sina teckningskunskaper, med den stora skillnaden att Michelangelo uppenbarligen är död, vilket kanske skulle ge det en liten extra känsla av välmåemde om det skulle inträffa.



Linda... Du har egentligen helt rätt även i mitt tycke, och jag hade nog tyckt precis samma sak som du, OM jag nu inte hade en relativt lång yrkeskarriär inom vården i bagaget där dom flesta begrepp tenderar få en lite skarpare innebörd än. Och ordet "flytning" är inte bara sammankopplat med det kvinliga könet...lovar!! =/ Ber för övrigt om ursäkt för mitt i detta svar något överdrivet korrekta vokabulär...ville testa hur det kändes!

2010-04-02 @ 19:18:19
URL: http://kvartsdansk.blogg.se/
Postat av: Linda

Hahahaha, ingen fara, kan tänka mig att du måste haft en rätt jobbig upplevelse med det ordet vilken innebörd det än må ha för dig... Vill du komma på lite KBT hemma hos mig så kan vi bearbeta det? :D Måste ju dock veta vilket sammanhang detta jobbiga har inträffat...

/L

2010-04-04 @ 19:32:03
URL: http://isbla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0